Sinterklaasviering op de zaak maakt u onvergetelijk door uw medewerkers en hun kinderen oog in oog te laten staan met dé enige echte! De kinderen krijgen de mogelijkheid om Sinterklaas werkelijk de mantel van het lijf te vragen... "hoe loopt bijvoorbeeld Amerigo zo gemakkelijk over de daken?", "staat echt alles in het grote boek?".... "zijn er meerdere mijters?" of "Is Sint wel eens verliefd?".

Tegen het einde van het gezellige bezoek bedenkt Sinterklaas zich dat hij misschien ook nog wel enkele pakjes bij zich heeft... Samen met de stoerste piet van het kasteel; 'Pietje Perfect' maakt Sinterklaas van ieder bezoek een geslaagd en uniek feest, niet alleen voor de kleinste maar ook de pappa's en mamma's zullen smullen van het optreden van enige De Echte Sint!

Voor dat Sinterklaas en zijn pieten binnen kunnen komen is het belangrijk dat de kids goed alle Sinterklaas liedjes mee kunnen zingen. De verstrooide dirigent Wally Waldo, een goede vriend van Sinterklaas, doet er alles aan om de liedjes mooi en vloeiend te laten klinken bij het publiek voor dat de Sint gearriveerd is...

Er ontstaan echter grote problemen als blijkt dat Waldo zijn zangboek en zijn dirigeer stokje plotseling kwijt is. Want zonder zijn boek en stokje is hij helemaal nergens... Hij probeert samen met de kinderen toch alle liedjes in te studeren voor de Sint, maar het kan zo maar eens voorkomen dat de kids de liedjes beter uit het hoofd kennen dan die gekke Waldo zelf. Daar word op de deur geklopt, spannend!